fbpx

Tilskuerrekord på vej til kvindernes Clásico til marts

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// El Clásico // Kvinder // Barça Femení

ps5 art


Der bliver med meget stor sandsynlighed skrevet fodboldhistorie, når Barcas og Real Madrids kvinder mødes på Camp Nou i Champions League til marts. Der er nemlig allerede solgt 70.000 billetter og det betyder tilskuerrekord.

Den 30. marts spiller Barca og Real Madrid resturkamp i kvartfinalen i kvindernes Champions League og det opgør bliver noget af et tilløbsstykke. I går kunne Barca melde ud, at der allerede er solgt 70.000 billetter til kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Billetsalget er stadig åbent og dermed vil antallet af solgte billetter stige. I Barcelona håber man på, at der ikke vil være coronarestriktioner i slutningen af marts, så man sælger så mange billetter som man kan.

Dermed bliver der sat tilskuerrekord på verdensplan for en klubkamp for kvindehold. Den nuværende rekord lyder på 60.730, da Atlético Madrid tog imod Barca i ligaen i 2019. Den rekord bliver altså forbedret markant til kvindernes Clásico.

Den absolutte tilskuerrekord til en kvindekamp blev sat i 1991 ved VM, da USA og Kina mødtes i finalen. Her overværede 90.185 tilskuere kampen på Rose Bowl Stadium. Den rekord kan altså blive slået til marts, hvis billetsalget fortsætter med at stige.

Barcas kvinder er suveræne i europæisk fodbold i disse år og det er helt sikkert medvirkende til, at så mange ønsker at se dem spille El Clásico.

.:FORSIDE:.