fbpx

Holdkammeraterne tog positivt imod Gündogan-kritk

Peter Vyff - 30.10.23

// El Clásico // Ilkay Gundogan

Efter nederlaget til Real Madrid, kritiserede Ilkay Gündogan sine holdkammerater for ikke at vise nok vrede og skuffelse. Tyskerens udtalelse har skabt en del debat, men holdet har angiveligt taget godt imod hans opråb.

Det var et svært skuffet Barca-hold, der forleden måtte forlade hjemmebanen Olímpic Lluis Companys, efter 1-2 nederlaget til Real Madrid. Catalanerne følte med sikkerhed at de havde fortjent en sejr, især baseret på de første 60 minutter af kampen, hvor Xavis mandskab dominerede madrilenerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det gjorde derfor kun nederlaget endnu hårdere, da Jude Bellingham scorede kampens afgørende mål inde i overtiden. Spillerne var derfor nedtrykte, og skuffelsen var især til at føle på nede i omklædningsrummet, men det var ikke den reaktion som Ilkay Gündogan havde håbet at se.

Tyskeren havde istedet ønsket at se en anden reaktion på ærgrelsen, hvilket kan fik sagt således til medierne: 'Jeg ville gerne have set mere frustration og vrede. Der burde være stærkere følelser. Jeg kom ikke her for at tabe den slags kampe' sagde en frustreret Gündogan blandt andet.

Midtbanespillerens åbne kritik af sine holdkammerater kom som et chok for de fleste, men det lader til at spillerne har taget det ret godt. Det skriver journalisten Helena Condis fra mediet COPE, der også fortæller at tyskerens vindende og sultne mentalitet er noget, som truppen har manglet i et stykke tid.

Rapporteringen understøttes også af Fernando Polo fra avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer at ledelsen og trænerstaben også har taget godt imod kritikken. Catalanerne er klar over at Barca mangler en mere vokal og tydelig leder, der kan træde forrest i de allerstørste kampe.

Den tyske landsholdsspiller kommer også med en enorm erfaring i bagagen, og derfor bliver han med sikkerhed også taget seriøst af sine holdkammerater. Og forhåbentlig kan Gündogans kritik give genlyd i hele spillertruppen, der skal forsøge at rejse sig på lørdag mod Real Sociedad. 

.:FORSIDE:.