Tilhængerne ytrede utilfredshed med spillet i går

FCBARCELONA.DK - 16.02.20

© Getty Images

Barcas tilhængere er tydeligt ikke tilfredse med udviklingen i Barcas spil, efter at Quique Setién kom til. I går i kampen mod Getafe blev der piftet fra tillskuerne på Camp Nou i flere tilfælde.

Fremadrettet spil, boldbesiddelse og underholdning er det som Quique Setién annoncerede ved sin tiltræden ved årsskiftet. At det ikke er lykkedes at finde løsningen på det endnu, så man tydeligt i går mod Getafe.

Barca havde bolden klart mest, så aspektet med boldbesiddelse må siges at være lykkedes fint. Derimod stod det skidt til med det fremadrettede og underholdende spil.

Barca var presset af Getafes høje pres, men selv når catalanerne kom længere frem på banen, blev bolden ofte spillet bagud, for at starte forfra igen. Bolden nåede næsten hver eneste gang helt tilbage til Ter Stegen, der var utroligt meget i boldkontakt i løbet af opgøret, når man tænker på, at han er målmand.

Der gik ikke længe før man fik en reaktion fra flere af de lidt mere end 80.000 tilskuere på Camp Nou. De begyndte at pifte når holdet begyndte at spille tilbage i stedet for fremad. Der var en periode i kampen i anden halvleg, hvor der blev piftet så meget, at en anden gruppe af tilskuerne reagerede ved at klappe, så der var ikke fuld enighed på Camp Nou i går.

Både Junior Firpo og Quique Setién kommenterede tilskuernes reaktion i går. 'Vi kan godt forstå at folk bliver nervøse. De har lov til at udtrykke sin mening og det er vores opgave at forbedre os' kom det fra Junior.

'Det er et resultat af nervøsitet. Man ser at vi havde svært ved at spille bolden rundt er det normalt, at fok bliver nervøse. Vi forsøger at kontrollere spillet bagfra og det indebærer risici, men har også fordele' kom det fra Setién.

.:FORSIDE:.