fbpx
Annonce

Tebas: 'Barca, Madrid og Juve lyver mere end Putin'

FCBARCELONA.DK - 03.03.22

// Super League // Javier Tebas

ps5 art


Så er La Liga præsident Javier Tebas igen ude med kontroversielle udtalelser om de klubber, der ønsker en europæisk Superliga, blandt dem Barca. Han beskylder dem for at lyve og for at ville skade de nationale ligaer.

Skal man sige noget positivt om Javier Tebas i Catalonien må det være, at han aldrig er kedelig når han udtaler sig. I dag vakte han opsigt med massive beskylninger mod Barca, Real Madrid og Juventus, der er hovedkræfterne bag en europæisk Superliga, der skal afløse Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hver gang jeg hører de tre klubber bag Superligaen udtale sig, lyver de. Superliga-klubberne lyver mere end Putin. Vi skal være idioter for at tro på, hvad de siger. De tre fortabte siger, at deres projekt ikke påvirker andre, men jeg føler mig ydmyget. De vil skade fodbolden meget. Det er tre klubber der vil bestemme over resten og det skal vi undgå' var svadaen i et tv-interview med Cadena SER, El Laguero.

Tebas kritiserede også, at Barca og Real Madrid ikke vil være med i La Ligas tv-aftale med kapitalfonden CVC. 'La Liga består af 42 klubber og 38 er enige i vores planer. CVC har foretaget en væsentlig investering og det er godt for ligaen. De låner os ikke penge, for det er en investering. Vi skal være intelligente og tage denne vej. Alle ligaer bør være stærke økonomisk' kom det fra Tebas.

Til sidst afslørede Tebas, at han vil bestemme hvordan pengene fra CVC skal kanaliseres ud til klubberne. 'Pengene skal ikke bruges som klubberne ønsker, men som La Liga siger det skal ske, med realistiske projekter. Pengene bliver givet til klubberne, alt efter hvordan de vil investere' afsluttede han.

.:FORSIDE:.