fbpx
Annonce

Stor opbakning til Laporta på generalforsamlingen

FCBARCELONA.DK - 09.10.22

// Joan Laporta

Der blev i dag holdt ordinær generalforsamling i FC Barcelona og her var der flere vigtige ting til afstemning, blandt andet de vedtagne frasalg af tv-rettigheder og Barca-Studios. Her mødte præsident Laporta stor opbakning.

Præsident Joan Laporta står styrket efter dagens generalforsamling, for ledelsen fik alle sine tiltag vedtaget med stort flertal. FC Barcelona er en forening hvor medlemmerne har det sidste ord på bedste demokratiske vis og derfor skulle der stemmes om ledelsens forskellige tiltag, for at rette op på den hårdt ramte økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der skulle stemmes om frasalget af 10% af klubbens tv-rettigheder samt om salget af 49% af produktionsselskabet Barca Studios. Derudover skulle regnskabet for sæsonen 2021/22 til afstemning og samme skulle budgettet for denne sæson.

Samtlige afstemninger viste stort set samme resulat, nemlig omkring 90% der stemte for. Det er et markant signal til Laporta om, at man har tillid til hans ledelse af klubben og de tiltag der tages.

Med medlemmerne klare opbakning kan Laporta og den øvrige ledelse fortsætte arbejdet med at gøre økonomien endnu stærkere, hvilket er en forudsætning for at kunne holde sig i toppen af europæisk fodbold og spille med om alle trofæer.

.:FORSIDE:.