fbpx

Spanien sensationelt ude af VM efter straffespark

FCBARCELONA.DK - 06.12.22

// Spanien

topbar222

VM er uventet slut for de otte Barca-spillere som er en del af det spanske landshold. Spanien tabte til Marokko i 1/8-finalen efter 0-0 efter 120 minutters spil og derefter straffespark, hvor Busquets brændte sit spark.

Luis Enrique havde Alba, Busquets, Pedri, Gavi og Torres med fra start mod Marokko, hvor spanierne var udråbt til kæmpe favoritter og i øvrigt en seriøs kandidat til at løbe med det eftertragtede VM-trofæ.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skulle dog vise sig at blive en kompliceret eftermiddag for Spanien, for de mødte et hold der stod kompakt i defensiven og ikke gav meget plads. Det betød et opgør med et klart overtag i boldbesiddelse til Spanien, men også med få målchancer.

Ingen Barcas spillere lykkedes for alvor at markere sig. Torres var arbejdsom, men fik ikke noget ud af det, mens Gavi og Pedri løb meget forgæves på midten. Busquets holdt fint sammen på spillet, og blev ikke for alvor udfordret af de defensive marokkanere. Samtidig fik Alba ikke sendt mange indlæg ind i feltet og det var i det hele taget et tandløst spansk mandskab man så i Qatar.

Balde og Fati kom på banen i slutfasen af den ordinære spilletid, men heller ikke de fik sat deres præg på opgøret. Det sluttede uden mål de første 90 minutter og heller ikke i den ekstra spilletid blev der scoret.

Ottendedelsfinalen skulle derved afgøres på straffespark og den vandt Marokko i overlegen stil. Spanien brændte sine tre første spark, et af dem fra Sergio Busquets, og selvom Marokko brændte et enkelt, var fire spark nok til at afgøre kampen.

Dermed må Eric García, Busquets, Alba, Balde, Gavi, Pedri Torres og Fati uventet rejse hjem fra Qatar halvanden uge før de håbede, for ambitionen var at stå i finalen den 18. december..:FORSIDE:.