fbpx

Spanien klar til 1/8 finalen trods nederlag mod Japan

FCBARCELONA.DK - 02.12.22

// Spanien

Spanien var snublende tæt på at ryge ud af VM, da de i går aftes mødte Japan. Her skabte japanerne en sensationel sejr på 2-1, men Spanien kom alligevel videre til 1/8 finalen grundet en bedre målscore end Tyskland.

Luis Enrique havde Balde, Busquets, Gavi og Pedri med fra start i opgøret mod Japan og senere kom Torres, Alba og Ansu Fati på banen. Eric García var således den eneste Barca-spiller der ikke kom i aktion på den intense aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanien kom planmæssigt foran på en tidlig scoring af Morata og Spanien syntes sikkert på vej til en 1/8 finale. Japan chokerede dog med to hurtige mål kort efter pausen og det rystede Spanien, der pludselig kunne være på vej ud af VM.

I det andet opgør i gruppen var Costa Rica samtidig foran mod Tyskland og dermed var spanierne på et tidspunkt helt ude af VM. Tyskland kom dog tilbage og vandt med 4-2.

Spanien sad totalt på spillet, men Japan lukkede godt af og var samtidig farlige på kontra. Det lykkdes ikke for spanierne at få udlignet og dermed må de tage til tage til takke med en andenplads i gruppe E efter Japan.

Det er dog ingen katastrofe for Spanien, for dels bliver det Marrokko de møder i 1/8 finalen i stedet for Kroatien, dels er en af VM-favoritterne og dermed en af Spaniens rivaler til VM-titlen, Tyskland, sensationelt ude af slutrunden..:FORSIDE:.