fbpx
Annonce

Sevilla-chef: 'Ingen kontakt med Barca om Koundé'

Anders Lang Jensen - 05.07.22

// Koundé

23-årige Jules Koundé er en topprioritet for Barca denne sommer, men den franske midtstopper bliver svær at vriste fri af Sevilla. Sportsdirektør i Sevilla, Monchi, forstår Xavis interesse, men lige nu er der ingen dialog.

Rygterne om den mulige handel med Jules Koundé har svirret længe, men Barca er lige nu ikke i stand til overhovedet at byde på franskmanden. Forhåbentlig kan ledelsen dog inden længe skabe yderligere luft i budgettet. Sportsdirektør i Sevilla, Monchi, fastslår, at der ikke er nogen kontakt lige nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg forstår virkelig godt Xavi og hans ønske om at have Araújo og Koundé i forsvaret. Men indtil videre har der ikke været nogen kontakt med Barca. Jeg ved også, at Chelsea mangler to forsvarsspillere, men interessen er både fra England og andre lande’, siger Monchi til mediet El Desmarque.

Sevillas priskrav på Jules Koundé er 60 millioner euro, og det er et prisleje, som Barca får svært ved at matche. Ledelsen vil dog uden tvivl arbejde intenst på at skabe bedre muligheder og dermed åbne dialogen endegyldigt med Sevilla.

.:FORSIDE:.