fbpx
Annonce

Sergiño Dest: 'Jeg bliver definitivt i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Sergiño Dest

Sergiño Dest har sporadisk været rygtet væk fra Barca denne sommer, men der har været stille om amerikaneren på det seneste. Nu forsikre han selv om, at han også er at finde i klubben den kommende sæson.

Lige nu er Dest den eneste naturlige højre back i Xavis trup, efter at man sagde farvel til Dani Alves efter sidste sæson. Barca jagter angiveligt Chelseas Cesar Azplicueta, men det får ikke Dest til at søge væk.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er glad for at være i denne klub og jeg bliver definitivt her' slog han fast i en snak med det amerikanske medie ESPN. Dermed kan rygterne om et skifte forstumme.

Han håber på, at den nye sæson bliver mere succesfuld end den seneste, specielt når det gælder Champions League. 'Vi må ikke spille i Europa League en gang mere. Vi har meget talent og vi forsøger at skabe en ny generation, men det er noget der kræver tid' fortsatte han.

'Alle forventer at vi igen bliver blandt de bedste. Jeg tror vi får en flot sæson og alle er specielt motiverede fordi der kommer et VM midt i det hele' afsluttede Dest.

.:FORSIDE:.