fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Det rette tidspunkt at sælge Dembélé'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.04.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé // Rivaldo

Den tidligere Barca-angriber Rivaldo tager jævnligt bladet fra munden når det gælder Barca. Denne gang kommenterer han på Ousmane Dembélé, som han mener bør blive solgt den kommende sommer.

Til sommer har Dembélé være tre år i Barca, men den franske landsholdsspiller har endnu ikke slået til for alvor. De sidste tre år har nærmest været et stort skadeshelvede og kun i glimt har man set franskmandens store potentiale. Derfor mener Rivaldo nu, at Dembélé bør sælges.

'Det er det rette øjeblik at sælge ham. Dembélé har et stort potentiale, men denne sommer er den perfekte mulighed for at sende ham videre - selv hvis det kræver, at han bliver en del af en byttehandel med en anden spiller' siger Rivaldo ifølge den catalanske avis Sport.

Rivaldo uddyber også hvorfor han mener Dembélé bør sælges: 'At forlade Barca nu er det rigtige tidspunkt, da Barca vil have Neymar og Lautaro Martínez. Barca skal reducere antallet af spillere i truppen. Dertil vil Dembélé have svært ved at få en plads på holdet' afslutter den tidligere VM-guldvinder.

.:FORSIDE:.