fbpx
Annonce

Pjanic: 'Jeg tog ikke til Barca for at rejse efter et år'

FCBARCELONA.DK - 27.03.21

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic får ikke meget spilletid under Ronald Koeman, men det får ikke midtbanespilleren til at søge væk fra Barca. I et interview efterlyser han blot 2-3 kampe i træk for at kunne vise hvad han kan bidrage med.

Det er avisen El Mundo Deportivo der har talt med Pjanic om hans aktuelle situation uden megen spilletid. Her er hvad han sagde:

Fremtiden i Barca:
'Jeg tog ikke til Barca for at rejse et år efter. Jeg skrev under for at skabe historie med en klub der i mange år har fulgt mig. Allerede da jeg var 16 år mødtes min far med Barcas ledelse for at skifte til Barca B, men vi værdsatte ikke hvor vigtig B-holdet er for klubben'.

Barcas interesse:
'Jeg fortsatte min karriere i Frankrig, men har altid fulgt med i hvad der skete i Barca. For to år siden ville Abidal købe mig, men klubben investerede i Antoine (Griezmann, red.) og så var der ikke penge til mig. Jeg måtte vente to år på at opleve drømmen om at spille for Barca'.

Målsætninger med Barca:
'Jeg er kommet til Barca for at vinde Champions League. Denne sæson vil jeg vinde 'el doblete'. Sådan er min indstilling. Jeg giver aldrig op. Hvis jeg ikke spiller, træner jeg endnu hårdere dagen efter, for at træneren ser mig'.

Ønsker til Koeman:
'Jeg vil gerne have stabilietet, to eller tre kampe for at vise mit spil frem. Det behøver enhver fodboldspiller, men jeg træner videre for at få muligheden'.

Forholdet til Leo Messi:
'Det er fantastisk. Leo taler meget med mig og forklarede mig i starten hvad man forventede af mig. Han har været opmærksom på mig fra første dag og både støttet og hjulpet mig'.

At spille uden tilskuere:
'Jeg savner at spille på et fyldt Camp Nou. Jeg har oplevet det når jeg har spillet mod Barca, hvor jeg er løbet på banen og kigget op. Det er imponerende og noget man ikke glemmer. Jeg håber snart at kunne spille på et fyldt Camp Nou'.

.:FORSIDE:.