fbpx
Annonce

Pjanic: 'Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke spiller'

FCBARCELONA.DK - 15.02.21

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic har før beklaget sig over den sparsomme spilletid under Ronald Koeman og i et interview erklærer han sig direkte uenig i sin træners dispositioner. I interviewet ser han også frem mod kampen mod PSG.

'Jeg kender ikke årsagerne til, at jeg ikke får den forventede spilletid, men jeg arbejder videre og må respektere de beslutninger der bliver taget, selvom jeg ikke er enig. Jeg ønsker at sætte mit aftryk i denne klub' kommer det fra Pjanic i en snak med Telefoot.

Herefter så han frem mod PSG-kampen i morgen. 'Det er en stor kamp med en 1/8 finale og det bliver ikke let for nogen af holdene. Det er meget vigtigt for os spillere og tilhængerne, at vi besejrer PSG. PSG ønsker virkelig at løfte Champions League trofæet, for at vinde Ligue 1 er næsten en forpligtelse for dem' siger han.

Til sidst blev han spurgt om Messis fremtid. 'Lige nu er han fokuseret på sæsonens målsætninger. Det kan ikke have været nemt at komme videre efter det han oplevede, men det tror jeg han er kommet. Jeg ser ham motiveret og stærk. Det skal vi drage fordel af og komme så langt i turneringerne som muligt' afslutter Pjanic.

.:FORSIDE:.