fbpx
Annonce

Piqué: 'En glæde at kunne sige farvel på den måde'

FCBARCELONA.DK - 06.11.22

// Gerard Piqué // Almeria

Efter at have sundet sig ovenpå den følelsesladede afsked på Camp Nou i går aftes, var det en glad Gerard Piqué der gav et interview. Her erkendte han, at han ikke havde drømt om sådan en flot afsked.

Det var TV-stationen DAZN der fik en kommentar fra Piqué efter kampen mod Almería og efter at Camp Nou havde givet ham en fantastisk afsked.

'Det var en fantastisk aften. Det er en glæde at kunne tage afsked på denne måned. Jeg har følt en tæt kontakt med alle, fra første til sidste dag' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg havde virkelig ikke drømt om sådan en afsked. At kunne starte inde foran så mange mennesker og få sådan en afsked, er noget som jeg altid vil huske' kom det fra ham om afskeden.

'Det har været en lang karriere med mange kampe, hvor jeg har været heldig at vinde meget, men det er oplevelserne, venskaberne, EM og VM der står tilbage Titlerne er tal og metal, men det er oplevelserne man husker' fortsatte han.

'Jeg havde aldrig tænkt over at stoppe, men derimod altid at tage et år mere, men tingene sker af sig selv. De seneste seks måneder har ikke været lette og det tror jeg, man har kunne se. Det var en lettelse i dag. Livet fortsætter og nu kommer der en ny etape' sagde Piqué videre.

Piqué blev spurgt, hvad han nu skal lave. 'Der åbner sig et væld af muligheder, men jeg skal først finde mig lidt til rette. Det her er mit hjem. Jeg er født her og jeg vender tilbage, men nu skilles vores veje for en stund. Jeg skal nyde det med min familie og mine venner. Efter vores kamp i Pamplona (tirsdag mod Osasuna, red.), tager jeg på ferie og slapper af' svarede han.

Til sidst blev Piqué spurgt, hvad han følte da han blev skiftet ud. 'Der faldt mange kilo fra mit bryst. Jeg glædede mig over den tilfredsstillelse det er, at have givet alt. Der har været gode og dårlige dage, men jeg har altid givet alt. Det gør mig stolt. Jeg tager glad afsted, for arbejdet er fuldført' afsluttede Piqué.



.:FORSIDE:.