fbpx
Annonce

Pedri: 'Xavi kender spillet som ingen andre'

Anders Lang Jensen - 29.01.22

// Xavi // Pedri

Trods økonomiske problemer for ledelsen i Barca tegner den nye generation på Camp Nou til at blive lys. Sammen med Xavi skal fremtidens Barca formes, og Pedri er ikke i tvivl om, at holdet venter store ting i årene frem.

Den unge midtbaneguldfugl kommer uden tvivl til at spille en markant rolle de næste mange år frem i det catalanske, og i samspil med cheftræner Xavi skal holdet tage de næste skridt. Pedri er stolt over at spille under Barca-legenden på sidelinjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Som Barca-mand er det en stolthed at være under Xavi. Som fodboldspiller, og midtbanespiller som mig, er det et stort privilegie. Jeg kendte ikke Xavi personligt, men jeg havde ingen tvivl om hans evner. Han demonstrerer hver dag, at han kender fodboldspilledet som få andre' siger Pedri ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Det står helt klart for mig, at vi alle kommer til at lære og forbedre os under ham – både som individuelle spillere, men også som hold. Med det hold, Xavi skaber, vil vi opnå store ting fremover' slutter Pedri.

Pedri har været gennem et skadesfuldt efterår, hvor det kun er blevet til tre kampe i ligaen. Nu er midtbaneprofilen tilbage, og forhåbentlig kan Barca se frem til Pedris evner gennem hele foråret.

.:FORSIDE:.