fbpx
Annonce

Officielt: Barca bekræfter købet af Lewandowski

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Robert Lewandowski

Tirsdag aften faldt de sidste detaljer i kontrakten med Robert Lewandowski på plads og dermed kunne Barca komme med en endelig offentliggørelse af signingen. Angriberen skriver under på en 4-årig kontrakt.

Præsentationen af Robert Lewandowski i Barca-trøjen er blevet udskudt gennem de seneste dage, da både klubbens og polakkens advokater endnu ikke var færdige med det sidste papirarbejde. Tirsdag aften dansk tid kom man dog endelig i mål.

Derfor kunne Barca på officiel vis bekræfte den endelige handel og detaljerne heri. Klubben meddeler blandt andet, at prisen, som allerede afsløret af de fleste medier, er landet på 45 millioner euro plus 5 millioner i variabler.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derudover skriver Barca, at Lewandowski har fået en 4-årig kontrakt, som udløber den 30. juni 2026, samt at han har fået en frikøbsklausul på 500 millioner euro. Til slut skriver Barca, at angriberen har bestået sit lægetjek.

Dermed er vejen banet for præsentationen af Robert Lewandowski i USA og selvom at Barca intet meddeler om datoen, så melder de catalanske medier, at præsentationen forventes at finde sted onsdag.

I forbindelse med aftenens offentliggørelse har Barca lagt en video online med Lewandowski i Barca-trøjen. Se den herunder.

.:FORSIDE:.