fbpx
Annonce

Officielt: Ansu Fati er blevet knæskadet til træning

Anders Lang Jensen - 25.02.23

© Getty Images

Barcas Ansu Fati har tidligere været yderst hårdt ramt af længerevarende skader, men har i lang tid været skadesfri. Barca meddeler dog fredag aften, at Ansu Fati har fået en knæskade til fredagens træningspas.

Ovenpå nederlaget til Manchester United i Europa League torsdag aften trænede Barca fredag på Ciutat Esportiva forud for søndagens ligakamp mod Almería. Undervejs i den træning er Ansu Fati dog kommet galt af sted.

Klubben meddeler fredag aften særdeles kortfattet, at Ansu Fati er kommet til skade med knæet ved fredagens træning. Barca melder intet om en specifik skade eller en tidshorisont. Offensivspilleren vil dog uden tvivl gennemgå en række tests for at klarlægge omfanget.

De første meldinger i medierne går på, at der er tale om en slag på knæet, der heldigvis kun vil betyde en kort pause på under en uges tid.

Uanset hvad er Ansu Fati alrså ikke til rådighed til weekendens kamp mod Almería, og det ventes, at klubben snart vil komme med en ny officiel udmelding om, hvornår Ansu Fati igen er kampdygtig.

fati42

.:FORSIDE:.