fbpx
Annonce

Mirandas skifte til AC Milan er godt nyt for Barca

Peter Vyff - 31.10.23

// Juan Miranda

AC Milan er angiveligt tæt på at sikre sig den tidligere Barca-spiller, Juan Miranda, som for nu tilhører Real Betis. Det er godt nyt for ledelsen, som dermed står til at modtage et millionbeløb, der kan stabilisere økonomien en smule.

Barca har fortsat store økonomiske problemer, og derfor havde ledelsen håbet på at sælge flere spillere i sommer for at generere en nødvendig indtægt. Det lykkedes dog kun at tage afsked med Ez Abde, Ousmane Dembélé, Franck Kessié og Nico González, imens spillere som Clément Lenglet, Sergiño Dest og Ansu Fati i stedet blev lejet ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor stadigvæk afhængige af alle de indtægtskilder, som de kan komme i nærheden af. Ledelsen kan derfor glæde sig over, at AC Milan ifølge journalisten Fabrizio Romano er tæt på at sikre sig Juan Miranda, hvis kontrakt med Real Betis udløber til sommer.

Italienerne ønsker dog at hente forsvarsspilleren allerede til januar, og derfor bliver de nødt til at betale for spanieren. Det er glædeligt nyt for Barca, som sikrede sig en 40% videresalgsklausul, da Miranda skiftede til Real Betis på en fri transfer tilbage i 2021.

Barca står eftersigende til at modtage et beløb i omegnen af 1,2-1,5 mio. euro ifølge avisen Sport, der mener at vide, at prisen bliver omkring de 3 mio. euro. Og selvom det ikke er det største beløb er det med sikkerhed noget, som ledelsen tager imod med kyshånd, især med tanke på at få tilført Vitor Roque til spillertruppen efter årsskiftet.

.:FORSIDE:.