fbpx
Annonce

Medier: Lewandowski er på vej til Miami

FCBARCELONA.DK - 17.07.22

// Robert Lewandowski

Det er slet ikke umuligt at Robert Lewandowski får sin uofficielle debut for Barca allerede natten til onsdag, for polakken meldes på vej til Miami for at slutte sig til sine nye holdkammerater og han forventes at ankomme sent i aften.

Både aviserne Sport og Mundo Deportivo melder om, at Robert Lewandowski søndag morgen indledte sin rejse til Miami. Han forlod angiveligt München i går for at rejse til Mallorca, hvor familien opholder sig i deres feriebolig. Søndag morgen blev han set i lufthavnen på Mallorca for at flyve til Madrid, hvor han senere i dag tager et fly til Miami.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der venter således polakken en lang rejse, med ankomst sent ud på aften lokal tid i Miami. Dermed vil han allerede mandag kunne træne med sine nye holdkammerater, hvis trænerstaben vurderer det er forsvarligt efter en så lang rejse. Derudover skal man også sikre sig, at alt papirarbejdet er på plads.

Barca spiller sin første træningskamp i USA natten til onsdag, dansk tid, hvor de lokale Inter Miami er modstanderen. Her kan det ikke udelukkes, at Lewandowski får sine første minutter i blaugrana-trøjen. Det kan dog også være, at man venter med hans uofficielle debut til El Clásico mod Real Madrid i næste weekend.

Sikkert er det imidlertid, at Lewandowski er meget tæt på at tage hul på sit nye eventyr i FC Barcelona.

.:FORSIDE:.