fbpx

Medier: Barca går stadigvæk efter Bernardo Silva

FCBARCELONA.DK - 29.07.22

// Bernardo Silva

Lige som man troede, at Barca nu kun fokuserer på at forstærke back-positioner i forsvaret, så meddeler adskillige medier fredag aften, at catalanerne ønsker at hente Bernardo Silva til Camp Nou.

Barca har indtil videre haft en fantastisk transfervindue, hvor man har hentet spillere som Lewandowski, Kessié, Andreas Christensen og Jules Koundé. Efter disse signinger så det ud til, at catalanerne kun manglede at forstærke back-positionerne, men det er tilsyneladende ikke tilfældet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge journalisten Helena Condis fra spanske Cadena COPE, samt avisen Sport, skulle den sportslige ledelse i Barca fortsat arbejde på at hente portugisiske Bernardo Silva til Camp Nou. Ledelsen skulle endda vurdere, at man kan lykkes med gennemføre handlen.

Derudover melder franske L'Equipe, at Manchester City skulle have tilbudt Silva til både Barca og Real Madrid. Den engelske klub skulle kræve 80 millioner euro for midtbanespilleren, som man angiveligt er klar til at sælge for at skaffe penge til købet af Lucas Paquetá fra Lyon.

Helena Condis meddeler slutteligt, at Manchester City ikke længere skulle være interessede i at hente Frenkie de Jong og at englænderne derfor ikke ønsker at lave en byttehandel. De ønsker udelukkende at modtage penge for Silva.

.:FORSIDE:.