fbpx
Annonce

Medie: Manchester United vil bytte sig til De Jong

Peter Vyff - 26.04.22

// Frenkie de Jong

Siden ansættelsen af Eric Ten Hag har der floreret rygter om Manchester Uniteds interesse for Frenkie De Jong. United vil angiveligt forsøge at holde hollænderens pris nede ved at tilbyde Barca to spillere i bytte.

Manchester United har haft svært ved at finde niveauet siden Alex Ferguson stopede sin trænerkarriere i 2013. Hollænderen Eric Ten Hag overtager trænerposten efter denne sæson, og han har en klar plan for, hvordan det skal lykkes at genrejse storholdet.

Den nuværende Ajax-træner ønsker angiveligt at styrke midtbanen i det kommende transfervindue, da man efter sæsonen både mister Poul Pogba og Nemanja Matic. Ifølge avisen Sport har Ten Hag bedt ledelsen på Old Trafford om at hente Frenkie De Jong, da han anser ham som holdets fremtidige omdrejningspunkt på midtbanen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hollænderen er umiddelbart ikke et navn, som man ønsker skal forlade Camp Nou, og derfor vil Barca højst sandsynligt kræve et stort beløb, hvis han skal skifte andetsteds. Det er Manchester United klar over, og de undersøger derfor muligheden for at nedbringe transfersummen.

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor holdet skal forstærkes markant. Xavi har eftersigende bedt ledelsen om, at finde en frontangriber og en venstreback, og det har Manchester United tænkt sig at udnytte. Ifølge mediet Fichajes, så vil United tilbyde Alex Telles og Marcus Rashford i en byttehandel, hvor Barca tilmed får en pose penge oveni.

Barca vil have svært ved at miste en af holdets største profiler, og det kan være svært at finde en umiddelbar erstatning, taget Sergio Busquets høje alder i betragtning. Franck Kessie meldes dog som en sikker signing, så kan man få et rimeligt beløb for Frenkie De Jong, og tilmeld styrke nogle af holdets andre nøgleområder, så er det ikke sikkert, at den sportslige ledelse vil afvise.

.:FORSIDE:.