fbpx
Annonce

Medie: Eriksens ja til United er godt for De Jong

Simon Arun Vrábel - 05.07.22

// Frenkie de Jong // Christian Eriksen

De seneste meldinger fra England går på, at danske Christian Eriksen har sagt ja til at skifte til Manchester United og det er godt nyt for Barca. Skiftet vil nemlig betyde at behovet for Frenkie de Jong naturligt vil være mindre presserende.

Manchester Uniteds nye cheftræner Erik Ten Hag har siden sin ankomst haft samme ambition for ”de røde djævle” som Xavi har i Barca. Hollænderen har derfor arbejdet med den sportslige ledelse i England på at hente op til flere store spillere til klubben og her har Frenkie de Jong stået højt på ønskesedlen. Nu meddeler det engelske medie Athletic, at danske Christian Eriksen har sagt ja til englænderne. Det er gode nyheder for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


I flere uger har Frenkie de Jong været nævnt som et salgsobjekt for den sportslige ledelse, således at man kunne få råd til nogle af de spillere som Xavi ønskede til den kommende sæson. Presset på hollænderen igennem medierne har været stort og fra landsholdssamlingen under Nations League har hovedpersonen selv flere gange udtalt, at Barca var hans drømmeklub og at han ikke ønskede at rejse. Alligevel forsatte rygterne om, at Barca og Manchester United var i forhandlinger. Dermed kunne Frenkie de Jong føle sig nødsaget til at skifte imod sin vilje.

Det er derfor godt nyt at de engelske medier meddeler at danske Christian Eriksen nu har indgået en aftale om at skifte engelske Brentford ud med Manchester United, for det vil lægge mindre pres på Frenkie de Jong. Eriksen var ikke udset som et direkte alternativ men det er klart at behovet for en midtbanespiller nu er mindre efter at danskeren har sagt ja til den treårige aftale, som United har præsenteret ham for. Derfor forventes det at Frenkie de Jong sammen med Laporta i ro og mag og i en god dialog kan blive enige om en aftale hvor hollænderens løn matches med dét lønhierarki som nu gælder i klubben.

Faktum er nemlig at både Xavi, Laporta og Frenkie de Jong alle er glade for hinanden og derfor menes det ikke, at en ny økonomisk aftale vil blive svær at opnå nu hvor der ikke hænger en trussel om et skifte over hovedet på parterne.

.:FORSIDE:.