fbpx
Annonce

Medie: Dembélé og Griezmann i bytte for Neymar

FCBARCELONA.DK - 04.03.20

© Getty Images
// Neymar // Ousmane Dembélé // Antoine Griezmann

Rygtemøllen er for alvor begyndt at køre omkring Neymars tilbagevenden til sommer. Nu fortæller tv-stationen Cuartro, at præsident Bartomeu har en plan om at tilbyde både Dembélé og Griezmann i bytte for brasilianeren.

Umiddelbart skal der omkring 170-180 mio. euro på bordet for at hente Neymar i PSG. Den er den pris som vurderingen lyder på, hvis brasilianeren skal tilbage til Barca.

Barca har de senere sæsoner brugt formuer på Coutinho, Dembélé og senest Griezmann, uden at få det ventede udbytte af de store investeringer. Derfor vil det gør rigtig ondt på pengepungen, at skulle hente Neymar.

Derfor har præsident Josep Maria Bartomeu angiveligt udtænkt en plan, der involverer netop Dembélé og Griezmann. De påtænkes at blive en del af en byttehandel, som PSG måske kunne finde på at overveje.

Dembélé og Griezmann er blandt de største franske profiler og dem vil hovedparten af PSG-tilhængerne nok gerne se i Paris. For Barca vil det umiddelbart være et godt bytte, for man er ved at køre træt i Dembélé og hans mange skader, mens troen på at Griezmann for alvor slår til, svinder ind som månederne går. En nøgtern vurdering er, at de næppe vil blive savnet i den catalanske klub.

Det ligner dog alligevel ingen let opgave for Barca, for PSG har på intet tidspunkt vist reel interesse i, at slippe Neymar, der sammen med Kylian Mbappé, er holdets største stjerne. Måske udsigten til Griezmann og Dembélé kan bløde op på situationen. Det er i hvert fald, hvad præsident Bartomeu  håber på.

.:FORSIDE:.