fbpx

Medie: City vil have mindst 85 mio. euro for Silva

Simon Arun Vrábel - 22.06.22

// Bernardo Silva

Manchester City træner Pep Guardiola udtalte for nylig, at han ikke ønsker at holde på spillere, som gerne vil væk, men englænderne har sat et prisskilt på Bernardo Silva, som gør svært for Barca at hente ham.

På et pressemøde i forbindelse med velgørenhedskampen imod Manchester City til fordel for sygdommen ALS udtalte den catalanske træner Pep Guardiola, at han ikke ønsker at holde på Bernardo Silva, hvis han gerne vil væk. Hvis man troede, at det åbnede døren for et muligt skifte, så har dét prisskilt, som englænderne har sat på Silva, bestemt ikke gjort det nemt

Pep Guardiola har altid haft den mentalitet, at den trup han træner kun skal bestå af spillere, som gerne vil være i klubben. Hvis man ønsker at skifte til en anden klub, er der ingen grund til stædigt at fastholde spilleren og det vil derfor være i alles interesse at forhandle et skifte på plads hurtigst muligt. Det gav derfor grundlag for optimisme, da Guardiola udtalte, at han ikke ville holde på Bernardo Silva hvis han gerne ville væk fra City og selvom den catalanske træner også sagde, at han troede at Silva ville blive i City var der håb forude.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Sport og den catalanske tv-station TV3 forlanger den Abu Dhabi-støttede engelske storklub et sted imellem 85 og 95 millioner euro fra deres offensive midtbanestjerne. Ifølge den internationale fodboldhjemmeside transfermarkt.com er Silvas markedsværdi vurderet til 80 millioner euro og netop dét beløb er hvad Barca forsøger at få Manchester United til at betale for Frenkie de Jong. De catalanske medier har igennem længere tid spekuleret i, at man vil bruge transfersummen fra De Jong til at købe Silva.

Xavi er på ingen måde utilfreds med Frenkie de Jong, men Bernardo Silva har flere offensive kvaliteter end De Jong, og på nuværende tidspunkt er det kun Pedri, som kan bidrage med det samme offensive spil. Man havde derfor håbet at kunne få Silva til Camp Nou på bekostning af De Jong, men den pris, som City har sat på deres talentfulde portugiser, er ingen tilfældighed. Barca er i øjeblikket i intense forhandlinger med Manchester United om Frenkie de Jong og det lader ikke til at være nogen nem opgave at få englænderne til at betale 80 millioner euro uden variabler for hollænderen. Det betyder, at man ville skulle betale City yderligere 5-15 millioner euro for Silva og det er ikke realistisk med tanke på de mange andre spillere som Xavi også gerne vil have.

Det betyder indtil videre, at catalanerne må skyde en hvid pil efter at se Bernardo Silva trække i blaugrana i denne sæson med mindre, at den nuværende situation ændrer sig markant enten med salget af spillere, prisen på Frenkie de Jong eller prisen på Silva.

.:FORSIDE:.