fbpx
Annonce

Medie: Barca øjner erstatning hvis De Jong skifter

Peter Vyff - 30.04.22

// Carlos Soler

Barca forbereder sig på et transfervindue, hvor der vil ske store udskiftninger i førsteholdstruppen. Hollandske Frenkie de Jong sættes i forbindelse med Manchester United, og ledelsen har eftersignede hans erstatning klar, hvis han skulle skifte.

Transferrygterne har heftigt floreret på Camp Nou, og imens der har været sat adskillige spillere i forbindelse med Barca, så meldes kun Andreas Christensen og Franck Kessié som sikre tilgange. Spillerne ankommer transferfrit fra henholdsvis Chelsea og AC Milan, og ledelsens klare fokus har været på at finde forstærkninger, som ikke belaster klubbens dårlige økonomi.

Oprustningen af Xavis mandskab kræver derfor også, at man lykkes med at afsætte nogle spillere til andre klubber for at skabe råderum til nyindkøb. På det seneste har Frenkie de Jong været meldt kraftigt på vej til Old Trafford, efter at Manchester United kunne offentliggøre, at hollandske Eric Ten Hag overtager trænerposten fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen diskuterer i øjeblikket, hvorvidt man vil sælge midtbanedynamoen, som de sidste par år ellers har været en nøglespiller for Barca. Hollænderen ønsker angiveligt at blive på Camp Nou, men skulle han skifte, så har ledelsen ifølge mediet Fichajes allerede landsholdsspillerens erstatning klar.

Ifølge Fichajes har man på Camp Nou i længere tid holdt øje med Carlos Soler fra Valencia. Den 25-årige midtbanespiller har udviklet sig til en af de mest pålidelige spillere i La Liga, og anføreren har været en stjerne hos Los Ches i et stykke tid nu. Spanierens kontrakt udløber i 2023 og det betyder, at han med al sandsynlighed kan købes for noget under hans aktuelle markedsværdi på 50 millioner euro.

Valencia har angiveligt allerede tilbudt Carlos Soler en kontraktforlængelse, men han skulle eftersigende være ret interesseret i et skifte til Camp Nou. Meget afhænger dog af, hvad der sker med Frenkie de Jong, men ifølge Fichajes vil Barca forsøge at hente Carlos Soler væk fra Mestalla senest til næste sommer.

.:FORSIDE:.