Matthäus: 'Bayern skal spille dårligt for at tabe'

Magnus Wind - 10.08.20


Barca møder fredag aften Bayern München i kvartfinalen i dette års Champions League. Den tidligere Bayern-legende og Ballon d'Or vinder Lothar Matthäus, mener at tyskerne skal spille dårligt for at ryge ud til catalanerne. 

Lørdag aften blev de sidste 1/8-dels finaler afgjort i dette års Champions League, da Barca og Bayern München begge formåede at vinde samlet over henholdsvis Napoli og Chelsea. De to vindende klubber skal nu møde hinanden i kvartfinalen, som spilles fredag aften. Her er det umiddelbart tyskerne, som må påtage sig favoritrollen. 

Det mener den tidligere Bayern-legende Lothar Matthäus også. Til mediet Sky siger tyskeren følgende. 'Selvfølgelig har Barca kvaliteten til at spille sig videre. Jeg mener dog, at Bayern skal spille virkelig dårligt, hvis de skal tabe til det nuværende Barca-hold'. Ballon d'Or-vinderen fra 1990 har altså ikke de store forventninger til catalanerne. 

Matthäus tror dog også, at turneringen bliver anderledes i år, da kampene skal afgøres over en kamp. 'Mange ting kan ske i en enkel kamp. Hvis du har en dårlig dag på kontoret, så er der en stor chance for at ryge ud af turneringen. Normalt når det afgøres over to kampe, kan du i returopgøret næsten altid rette op på en ringe præstation fra det første opgør'. Sådan afslutter Matthäus sit interview.

644x70

.:FORSIDE:.