fbpx
Annonce

Bayern München meldes lune på Ronald Araújo

Peter Vyff - 30.11.23

// Ronald Araujo // Bayern München

Siden Ronald Araújo fik sin Barca-debut for fire år siden, har han udviklet sig til en af de bedste forsvarsspillere i verden. Bayern München meldes derfor nu også interesseret i uruguayaneren, som dog er godt tilfreds i Catalonien.

Barca har de seneste år haft store problemer med økonomien, hvilket har betydet at klubben har været nødsaget til at stole på holdets unge spillere. Det har heldigvis vist sig at være en stor succes, der har betydet gennembrud for spillere som Gavi, Pedri og Alejandro Balde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På listen findes også 24-årige Ronald Araújo, der på nuværende tidspunkt betragtes som en af de bedste midterforsvarere i verden. Uruguayeren er især kendt for sin fysiske styrke og at han nærmest er umulig at komme forbi i en én-mod-én situation.

Landsholdsspilleren er derfor steget til stjernestatus, ikke blot hos Barca, men i fodboldverdenen generelt, hvilket i høj grad også skyldes hans præstationer for det uruguayanske landshold. Den 24-årige Araújo er derfor på radaren hos flere europæiske topklubbern, og nu angiveligt også hos Bayern München.

Det skriver Sky Sport der også tilføjer, at mesterholdet har haft øje på Araújo de seneste to år. Cheftræneren Thomas Tuchel skulle være stor fan af forsvarsspilleren, og han har eftersigende også fået Bayern til at sende en officiel forespørgsel afsted til Barca.

Uruguayanerens klare prioritet er dog at blive i Catalonien, hvor Barca-ledelsen angiveligt også har et stort ønske om at forlænge hans nuværende kontrakt, der udløber i 2026. Araújo har samtidig også en frikøbsklausul på 1 mia. euro, hvilket betyder at Barca selv bestemmer om de vil sælge eller ej til sommer.

Landsholdsbacken har fortsat også stor tiltro til Xavis projekt, og selvom Bayern er en attraktiv destination, tyder intet på at Araújo forlader Barca.



.:FORSIDE:.