fbpx
Annonce

Decos udtalelse om De Jong og Araújo vækker opsigt

Simon Arun Vrábel - 09.02.24

Barcas sportsdirektør, Deco, udtalte i sit seneste interview, at man ikke ville sælge Araújo og De Jong for at hente Mbáppe, og den udtalelse har skabt opmærksomhed i den catalanske presse, som undre sig over eksemplet.

// Frenkie de Jong // Ronald Araujo

Frenkie de Jong og Ronald Araújo er nogle af nøglespillerne på det catalanske mandskab, men begge spillere har flere prominente bejlere, som kunne indbringe Barca enorme summer. Derfor har de catalanske medier hæftet sig ekstra meget ved Decos seneste udtalelse om at sælge netop Araújo og De Jong for at hente Mbáppe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


For snart tredje sæson i streg flirter Kylian Mbáppe med ærkerivalerne fra Real Madrid, men som man også så det sidste år, så er den franske verdensstjerne ikke bleg for at ændre mening i sidste øjeblik. Den hurtige angriber står uden kontrakt fra denne sommer, og er derfor fri til at forhandle med andre klubber.

Netop derfor har både Mundo Deportivo og Sport hæftet sig ved, at Deco i sit seneste interview udtalte, at man ikke ville sælge De Jong og Araújo for at hente Mbáppe, for hvor kom den udtalelse fra? Faktum er nemlig, at De Jong længe har været på blokken hos Manchester United, imens Araújo forsat er i søgelyset hos Bayern München. 

Laporta og Deco har flere gange vist yderst kløgtigt købmandskab på trods af klubbens stramme økonomi, og derfor spekulerer flere catalanske medier derfor i, om det var en ren tilfældighed at Deco nævnte netop De Jong og Araújo i bytte for Mbáppe.



.:FORSIDE:.