fbpx
Annonce

Luis Enrique: 'Jeg bryder ikke min kontrakt med PSG'

FCBARCELONA.DK - 22.03.24

// Luis Enrique

Luis Enrique har været nævnt som en mulig afløser for Xavi til sommer, men ved et arrangement i går slog han fast, at han ikke vil bryde sin aftale med PSG. Han erkendte dog samtidig, at han gerne vil træne Barca igen en dag.

Luis Enrique blev direkte spurgt, om han er klar til at træne Barca igen. 'Jeg har altid sagt, at jeg gerne ville, men sandheden er, at det bliver meget svært at vores veje krydses igen. Lige nu har Barca brug for en træner, men jeg skal opfylde min kontrakt og der er folk der stoler på mig. Det bliver ikke mig der bryder kontrakten. Sådan noget ville jeg aldrig gøre' var det klare svar ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter blev der spurgt til de kommende Champions League kampe mod Barca. 'Jeg ser kampene mod Barca som meget svære, ikke bare fordi de har vundet fem Champions League, men også på grund af klubbens storhed. Jeg er Barca-fan og medlem gennem 25 år, men dette er mit job og jeg vil gøre alt for, at PSG vinder kampene. Følelsesmæssigt bliver det meget svært for mig. Jeg vil være medlem af Barca og Sporting Gijon til jeg dør' svarede Luis Enrique.

Herefter sendte PSG-træneren ros i Barcas retning. 'Der er seks eller syv spillere, der ville være startere hos PSG, City, Bayern eller Arsenal. Det er et hold med et meget højt niveau. De har ikke deres bedste sæson, men jeg forudser en meget svær kamp. Vi er dog overbevist om, at vi kan besejre Barca' afsluttede han.

luisenrique5F

 

.:FORSIDE:.