fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Min form er bedre end for 10 år siden'

FCBARCELONA.DK - 20.03.24

 

Lewandowski er rejst hjem for at spille vigtige knockoutkampe for Polen med håbet om, at komme til EM til sommer. Inden afrejsen havde han tid til en snak med catalanske TV3, hvor han talte om sin form, Xavi og holdets unge spillere.

Robert Lewandowski spillede en af sine bedste kampe for Barca forleden mod Atlético Madrid og han er ikke bleg for at erkende, at fysikken lige nu er bedre end i mange år. 'Jeg mener at jeg er i bedre fysisk form end for 10 år siden. Helt sikkert. Da jeg var 25 eller 26 år, var jeg ikke på dette niveau, eller for to år siden. Sidste år havde jeg det ikke godt, men jeg har trænet meget fysisk. Hvis jeg har det godt fysisk, er resten meget nemmere' udtaler han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han bliver spurgt, om han har talt med Xavi om trænerens stop til sommer. 'Vi talte om det, men jeg indså, at der ikke var andre muligheder og jeg vil ikke presse ham mere. Nu tænker vi ikke mere på, at Xavi stopper når sæsonen er slut. Vi taler mere om hvad vi kan gøre for at forbedre os og være mere effektive. Vi spiller med Xavi og vi vil vinde med Xavi' svarer Lewandowski.

Også Barcas mange unge talenter fik en kommentar. 'Jeg har et godt forhold til de unge. Før træningen eller på banen skal jeg forklare dem, hvad jeg ser. De er gode spillere med store kvaliteter, men det er også vigtigt med en balance mellem unge og erfarne' afslutter den polske angriber.

lewandowski77F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.