Las Palmas håber at kunne leje Pedri

FCBARCELONA.DK - 11.09.20


Barca har hentet det 17-årige angrebstalent Pedri i Las Palmas, men det er endnu uvist hvilken rolle han får under Ronald Koeman. Hvis Barca vælger at leje ham ud, håber Las Palmas at de kan få deres spiller tilbage.

Kampen om pladserne i front hos Barca er benhård. Som det ser ud lige nu, har Koeman helle otte angribere i truppen, nemlig Messi, Griezmann, Dembélé, Suárez, Braithwaite, Coutinho, Pedri og Trincao. Det forventes at Suárez rejser, men også at Barca køber en erstatning.

Derfor tegner det ikke til meget spilletid for Pedri og en lejeaftale kunne derfor være en oplagt mulighed, så det unge talent får masser af spilletid og kan udvikle sig. Sker det, står Las Palmas klar. Det bekræftede deres præsident går.

'Hvis muligheden opstår, vil vi selvfølgelig insistere på at få ham hertil' kom det fra Miguel Angel Ramírez. Las Palmas-præsidenten tror dog ikke rigtig på at det sker. 'Jeg tror at de selv vil bruge knægten' fortsætter han.

Det ser da også svært ud for Las Palmas at få sin unge stjerne tilbage, for det er forventningen, at Barca vil vælge en ligaklub til Pedri, hvis de lejer ham ud. Las Palmas spiller i 2. divsion og det er vurderingen, at erfaring fra La Liga vil være det bedste for angriberen.

Inden der besluttes noget, skal Ronald Koeman have mulighed for at se Pedri i aktion i de kommende træningskampe mod Nàstic de Tarragona og Girona FC.

644x70

.:FORSIDE:.