fbpx

Laporta: 'Vi har en strategi om at hente Messi tilbage'

Anders Lang Jensen - 30.07.22

// Lionel Messi // Frenkie de Jong // Joan Laporta

Forleden luftede Joan Laporta offentligt idéen om at hente Lionel Messi tilbage til Barca, for at argentineren kan afslutte karrieren på Camp Nou. Den tanke er fortsat mere end aktuel, fastslår Laporta i et nyt interview.

I et interview med amerikanske CBS Sports drøftede præsident Joan Laporta både drømmen om en retur til Messi, Frenkie de Jong samt forhåbningerne til den nye sæson. Her er, hvad han sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Lionel Messi:
’Jeg gjorde, hvad jeg var nødt til at gøre og sætte klubben over den bedste spiller i vores historie. Jeg har kendt Messi, siden han var et barn, og jeg elsker Leo. Jeg føler, at jeg moralsk står i gæld til Messi. Jeg vil gøre mit bedste, for at han kan få den bedste afslutning på karrieren med en Barca-trøje på'.

’Jeg vil gerne hente ham tilbage. Det bliver ikke nemt, men med den rigtige strategi tror jeg, det kan lade sig gøre. Messi har været den, der begejstrede vores fans og været holdets store leder. Vi vil gøre vores til, at Messi kan ende sin karriere i Barcelona og blive hyldet af alle’.

’Messis afslutning i Barca var ikke den bedste, og det var en udfordrende periode. Vi var nødsaget til at tage beslutningen om at sætte klubben øverst. Vi skal arbejde på, at Messi kan afslutte sin karriere i Barca-trøjen, og vi vil give ham den afslutning, han fortjener. Vi har en strategi for at få ham tilbage til Barca’.

Sommerens transfervindue:
’Jeg er tilfreds med vores transfervindue. Vi har vist på vores USA-tur og i vores El Clásico-sejr, at vi er kompetitive, og fansene er begejstrede for det. Det, der var vigtigt, var også måden, vi vandt på. For os er det vigtigt at have den samme filosofi som i andre succesfulde perioder i vores historie’.

’Vi har styrket os med tilgangen af Lewandowski, Christensen, Kessie, Koundé og Raphinha, og der kommer formentlig stadig til at ske mere’.

Frenkie De Jong:
’For det første er situationen den, at vi vil have Frenkie til at blive i Barca. Vi elsker ham som spiller, men også som menneske. Han er en topspiller og en rigtig god fyr. Jeg ved også, at han gerne vil blive her’.

’Det, vi gør med Frenkie, er det samme som med resten af truppen. De nye spillere har tilpasset deres løn til den nye økonomiske struktur, men Frenkie har en kontrakt, og det respekterer vi. Vi kan ikke tvinge ham til at gå ned i løn. Det er hans beslutning’.

Den nye sæson:
’Jeg tror på, at vi vil kæmpe med om La Liga og Champions League, og vi vil forsøge at vinde begge. Jeg håber, vi har en chance, men vi får at se. Men jeg er sikker på, at vi kommer til at vise vores fodboldfilosofi, som fansene elsker. De bliver meget stolte af os i denne sæson’, slutter Laporta.

laporta8

.:FORSIDE:.