fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi beviste at vi er mere end en klub'

Simon Arun Vrábel - 25.08.22

// Joan Laporta

Det var en stolt klubpræsident Joan Laporta, som i forbindelse med gårsdagens velgørenhedskamp udtalte sig til pressen. Her blev der sendt roser til både tilhængerne, Manchester City og Juan Carlos Unzué inden også Bernardo Silva fik en kommentar.

I går var en festens dag på Spotify Camp Nou og humøret var derfor højt hos både hjemmeholdet og gæsternes spillere og ledelse. Det var da også til at mærke, da Barcas præsident Joan Laporta mødte pressen og satte ord på eventet.


’Vi var virkelig spændte på reaktionen fra de mange fans, som er mødt op i dag og vi skal huske at sende en stor tak til begge hold, som har givet os en flot opvisning som vil blive husket i mange år. I dag er en historisk dag og vi beviste, at vi er mere end en klub. Vi må aldrig glemme arbejdet med at forske inden for den her sygdom. Juan Carlos er et flot eksempel på, at han på trods af sine udfordringer har en ånd, som har fået os alle sammen involveret i den her sag' sagde den stolte klubpræsident.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efterfølgende satte Laporta nogle ord på det stærke bånd, som binder Xavi, Guardiola og Juan Carlos sammen inden selve sygdommen også fik retmæssigt fokus.

'Vi er alle fra en generation, som har skrevet historie her i Barca og nu arbejder vi i hver vores roller med vigtige opgaver, men vi har oplevet så mange ting sammen, at det er meget emotionelt for os at se en ven, som lider af den her sygdom. Men det er ikke kun lidelsen som rammer os - det er også hans styrke, som sendes videre til os. Vi håber alle, at ALS snart bliver underlagt en lovgivning fra sundhedsministeren som gør, at der kan afsættes flere økonomiske ressourcer til forskning'.

Til sidst kommenterede Barcas klubpræsident Bernardo Silva kort, men modsat Pep Guardiola og Xavi lukkede han døren for, at Silva trækker i blaugrana i den nærmeste fremtid. Hans svar til spørgsmålet om hvorvidt der har været dialog med ledelsen hos Manchester City var følgende: 'Der har aldrig været dialog om Bernardo Silva og det har aldrig været en sag og nu er det for sent'.

.:FORSIDE:.