fbpx

Laporta: 'Kessié og AC præsenteres i næste uge'

FCBARCELONA.DK - 02.07.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié

Præsident Joan Laporta bekræftede lørdag aften, at Barca på onsdag og torsdag i næste uge præsenterer henholdsvis Franck Kessié og danske Andreas Christensen. De to spillere bliver sommerens første forstærkninger på Camp Nou.

Det har længe været så godt sommer sikkert, at Barca denne sommer henter både Franck Kessié og danske Andreas Christensen på fri transfers. Lørdag aften bekræftede Joan Laporta så de to signinger.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Kessié vil blive præsenteret på onsdag og Christensen på torsdag' sagde Joan Laporta ved et arrangement lørdag aften, hvor man hyldede Johan Cruyff. Dermed er det altså sikkert, at de to spillere trækker i Barca-trøjen i næste uge.

Andreas Christensen havde som bekendt kontraktudløb i Chelsea den 30. juni og skulle i flere måneder have haft en aftale klar med Barca. AC har spillet i London-klubben siden 2012 - med en enkelt afstikker til Mönchengladbach på en 2-årig låneaftale.

Franck Kessié havde kontraktudløb i AC Milan den 30. juni, hvor han kom til i 2017. Her har han i periode været lån ud til Atalanta, inden han fik sit helt store gennembrud på San Siro.

.:FORSIDE:.