Koeman: 'Pedri får brug for en pause'

FCBARCELONA.DK - 20.07.21


Barca kommer til at undvære Pedri i sæsonstarten på grund af deltagelsen ved OL og i et interview erkender Ronald Koeman sin bekymring for, at den unge spiller udsættes for et for hårdt program denne sommer.

Først en lang sæson med Barca, hvor Pedri spillede stort set alle kampe, så et EM hvor Pedri spillede det hele og nu et OL, hvor Pedri også tilskrives en nøglerolle på det spanske olympiske hold. Det er en lang periode uden pauser og det bekymrer Koeman.

'Det er ærgerligt for os. Pedri har spillet meget og vi kommer til at give ham en pause, for det har alle brug for i løbet af sommeren. Som Guardiola også har sagt, er to vigtige turneringer om sommeren for meget, men der er ikke noget vi kan gøre' kommer det fra Barca-træneren i en snak med Barca TV.

I stedet vælger Koeman at glæde sig over Pedris massive gennembrud. 'Pedris EM var fænomenalt. Med sine 18 år spillede han næsten det hele, med en imponerende modenhed. Han fortsætter med forbedre sit spil og han er samtidig meget ærlig og rolig. Han lever for fodbolden. Han er et forbillede for, hvordan man skal være som ung i Barca' fortsatte Barca-træneren.

'Han er meget vigtig for vores ungdomsarbejde, for så kan de unge spillere se, at de er i en klub hvor de kan få chancen' afsluttede Koeman om Pedri.

.:FORSIDE:.