fbpx
Annonce

Juan Miranda rygtes tilbage til Barca

FCBARCELONA.DK - 17.10.23

// Juan Miranda

Alejandro Balde har sat sig solidt på venstre back positionen hos Barca, men Xavi ønsker angiveligt et mere langsigtet alternativ end Marcos Alonso. Nu er der rygter om, at Juan Miranda kan blive den udvalgte.

Trods sine kun 19 år er Balde en fasttømret del af Xavis bedste formation og det ændrer sig næppe i de næste mange år. Risikoen for skader samt behovet for pauser betyder dog, at der er brug for et pålideligt alternativ og i denne sæson er det den erfarne Marcos Alonso der har den tjans.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alonso fylder dog snart 33 år og er måske i gang med sin sidste sæson i Barca. Det skaber behov for en afløser og nu fortæller den italienske avis Corriere dello Sport, at Juan Miranda fra Betis er et meget varmt emne.

Miranda har fået sin fodboldopdragelse i La Masia, men han har spillet med succes i Betis i fire sæsoner, hvor den første var på en lejeaftale fra netop Barca. AC Milan skulle også være interesseret, men Miranda skulle angiveligt foretrække en retur til Barca, hvor han nåede at spille fire kampe for førsteholdet.

Hans kontrakt med Betis udløber til sommer, så han kan hentes gratis, hvilket vejer tungt i Barca på grund af den stramme økonomi. Miranda er dog kun 23 år og spørgsmålet er om han reelt er klar til at indtage en reserverolle for Balde, eller om han i sidste ende vælger at tage til en anden klub.



.:FORSIDE:.