fbpx
Annonce

Medier: Thomas Tuchel færdig i PSG

Jacob Møller Nielsen - 25.12.20

// PSG


Barca har trukket PSG i 1/8 finalerne i Champions League. Flere kilder melder nu, at PSG ikke fortsætter med Thomas Tuchel i spidsen, og at opgørene mod Barca i februar og marts derfor bliver med en anden træner på sidelinjen.

Barcelona og PSG skal igen mødes i Champions League, når 1/8 finalerne i februar skal spilles. Tidligere har der været mange storopgør mellem de to klubber, hvor 6-1-sejren er den seneste kamp i CL mellem de to hold - en kamp, som mange Barca-fans nok ser glædeligt tilbage på.

De næste opgør mod PSG ser dog ud til at være ændret i forhold til, hvordan PSG ser ud på nuværende tidspunkt. Flere kilder meddeler nemlig kort inden juleaften, at PSG fyrer Thomas Tuchel. Heriblandt er de altid velinformerede medier L'Equipe og Bild, men nyheden er endnu ikke officielt bekræftet af PSG.

Det skulle altså blot være et spørgsmål om tid, før Tuchel er fortid i PSG. Romano meddeler samtidig, at den træner, som er udset til at overtage for Tuchel, er ingen andre en Mauricio Pochettino. En træner, som tidligere har været ude med kontroversielle udtalelser om Barca grundet sin fortid i Espanyol - udtalelser, som han dog har trukket tilbage sidenhen.

Ikke desto mindre bliver det altså en spændende udvikling at følge. Det bliver også spændende at se, hvilken indvirken fyringen har på holdet, og hvad det gør for PSG-mandskabet, hvis Pochettino overtager trænersædet.

.:FORSIDE:.