fbpx
Annonce

Jordi Alba spillede sæsonens bedste kamp i går

FCBARCELONA.DK - 06.11.22

// Jordi Alba // Almeria

Det har været en svær sæsonstart for Jordi Alba, der har måtte se sig selv reduceret til reservespiller, efter en lang årrække med en hovedrolle. Mod Almería i går viste han dog glimrende takter.

Jordi Alba startede på banen i lørdagens hjemmekamp mod Almería og det var kun tredje gang denne sæson, at han fik en plads fra start. Xavi gav Alba samtlige 90 minutter og efter kampen kunne catalaneren være mere end tilfreds med sin indsats.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alba blev ikke for alvor udfordret i defensiven, for Almería var meget sjældne gæster foran det catalanske felt. Derfor kunne han koncentere sig om de offensive opgaver og dem løste han godt.

Det lykkedes ham flere gang at trække fri i dybden, for derefter at sende bolden ind mod holdkammeraterne i feltet. Det var således fra Albas fødder at mange af Barcas muligheder opstod.

Alba havde også en fod med i Barcas andet mål i 2-0 sejren, for det var ham der skabte chancen til Fati, hvor målmanden parerede, hvorefter Frenkie de Jong bankede riposten i nettet.

Statistikken efter kampen bekræftede Albas gode aften, for det var ham der havde haft flest gode pasninger og var involveret i flest situationer. Når det gjaldt bolderobringer blev han kun overgået af Frenkie de Jong.

Indsatsen giver muligvis genvalg på tirsdag når Barca møder Osasuna på udebane og den flotte præstation øger samtidig muligheden for en plads i den spanske VM-trup, hvor der er hård konkurrence om pladserne.



.:FORSIDE:.