Joan Laporta hænger kæmpe valgplakat op i Madrid!

FCBARCELONA.DK - 15.12.20

Om lidt over en måned vælger Barcas medlemmer ny præsident og en af kandidaterne, Joan Laporta, har taget det usædvanlige skridt at hænge en kæmpe banner op i Madrid, tæt på Bernabeu. 'Glæder mig til at se jer igen' står der.

Blot 100 meter fra Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu, bliver madrilenerne mindet om, at der snart holdes præsidentvalg hos ærkerivalerne FC Barcelona. På en tyve etagers ejendom fylder Joan Laportas banner hele den ene gavl.

Det er naturligvis et mediestunt, for der bor næppe mange Barca-medlemmer i nærheden af Bernabeu, som Laporta forsøger at få stemmer fra. Samtlige medier bringer historien, der samtidig har skabt glæde hos rigtig mange Barca-fans.

'Glæder mig til at se jer igen' skriver Laporta på banneren og henvender sig dermed direkte til Real Madrids fans og klubbens ledelse. Han tror ikke at Madrid-præsident Floretino Pérez føler sig provokeret over banneren.

'Vi har altid haft en høflig relation og jeg ved, at han vil tage dette humoristisk. Det ville jeg gøre, hvis han gjorde det samme i Barcelona' udtalte Laporta i dag, da han så banneren blive hængt op. Laporta var præsident for Barca i perioden fra 2003 til 2010, hvor han mødtes mange gange med Florentino Pérez.

Han forklarede også årsagen til, at banneren hænger i Madrid. 'Det passer godt til vores stil og den måde vi er på. Vi vil bringe stoltheden tilbage blandt Barca-fans' afsluttede han.

.:FORSIDE:.