fbpx
Annonce

Tebas: 'Jeg håber, at Lewandowski kommer til Barca'

Markus Johannessen - 27.06.22

// Javier Tebas // Robert Lewandowski

Det har hverken været positive eller motiverende kommentarer fra La Liga-præsidenten, Javier Tebas, hvad angår Barcas ambitioner om næste sæson. Nu sender han dog lidt moralsk støtte mod catalanernes jagt på Lewandowski. 

Mens Barca er fordybet i en større arbejdsplan for at realisere et økonomisk boost, der kan lukke regnskabsåret uden negative tal på bundlinjen, arbejder klubpræsident, Joan Laporta, på at erhverve Lewandowskis underskrift. Det ene afhænger dog af det andet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tidligere på året har La Ligas præsident, Javier Tebas, udtalt at Barca godt kunne glemme alt om at hente den polske angriber. Nu er der kommet nye toner fra ham.

'Hvis Barcas ledelse lykkes med at få de økonomiske aftaler på plads før 30. juni, vil de være i stand til at hente Lewandowski. Der er interesse fra begge sider, så de har en chance for at signere ham' udtalte Javier Tebas under præsentationen af Det Internationale Fodboldmuseum, som vil blive installeret i Madrid. 

Derudover sluttede La Liga-præsidenten af med et par positive ord om catalanerne, samt rosende ord om den 33 årige Bundesliga-legende. 

'Jeg håber, at Lewandowski kommer til at spille for Barca og at de får en god sæson. Jeg håber, at Laporta lykkes med de finansielle aftaler, der skal til for at få ham til klubben, for han er en legende i Bayern München og i europæisk fodbold' udtalte Javier Tebas slutteligt.


© Getty Images

.:FORSIDE:.