fbpx
Annonce

Iñigo Martínez spillede en fornem kamp mod Athletic Bilbao

Simon Arun Vrábel - 24.10.23

 


Med kun 92 minutter i alt inden kampen mod Athletic Bilbao, havde Iñigo Martínez i den grad brug for at spille sig tilbage i varmen, da han endelig fik chancen mod Bilbao og forsvarsspilleren skuffede ikke Xavi.

Selvom spillet i forsvaret i denne sæson på ingen måder ligner sig selv fra sidste sæson, så har Ronald Araújo, Andreas Christensen og Jules Koundé siddet tungt på pladserne i det centrale forsvar, og det har begrænset spilletiden gevaldigt for Iñigo Martínez. Den 32-årige forsvarsspiller viste dog søndag aften, at Xavi forsat kan regne med ham.

Ét minut imod Osasuna, 14 minutter imod Real Betis og 78 minutter imod Mallorca, var hvad det var blevet til for den rutinerede forsvarsspiller Iñigo Martínez inden kampen søndag aften mod Athletic Club Bilbao. Som venstrebenet forsvarsspiller har Martínez skullet kæmpe med Koundé, Christensen og Araújo centralt og Alejandro Balde på venstrebacken, og indtil nu er det en kamp, som den baskiske spiller har tabt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter landskampspausen, hvor både Christensen og Araújo var i aktion, mens Koundé er skadet, blev der mulighed for sæsonens kun anden startplads til Martínez, som i den grad havde brug for at overbevise Xavi om, at han forsat kan regne med forsvarsspilleren. Avisen Sport skriver dagen derpå, at den 32-årige forsvarsspiller var blandt banens bedste, og at han leverede en fornem indsats i det catalanske forsvar.

Højdepunktet for Iñigo Martiniez kom 10 minutter før tid ved Marc Guius scoring, for det var baskeren der sendte en skarp pasning op gennem banen til Joao Felix, der hurtigt spillede Guiu fri til kampens eneste scoring.

Selvom Martínez leverede varen bliver det næppe en startplads, når man tager imod Real Madrid på lørdag, da Xavi med stor sandsynlighed stiller med Balde, Araújo, Christensen og Cancelo, men det betyder helt sikkert meget for Xavi at vide, at han forsat kan regne med Martínez når behovet opstår. Det er heller ikke utænkeligt at onsdagens Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk igen bliver med Martínez fra start.

// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.