fbpx
Annonce

Iñigo Martínez: 'En speciel kamp for mig'

Peter Vyff - 23.10.23

 


Selvom Marc Guiu endte med at stjæle overskrifterne efter sejren over Athletic Club Bilbao, var spotlyset også rettet på Iñigo Martínez. Baskeren spillede for første gang mod sit gamle hold, hvilket han efter kampen kommenterede på.

Barca kunne i går trække sig sejrrigt ud af kampen mod Athletic Club Bilbao, der ellers i lang tid så ud til at ende uafgjort. Catalanerne fandt dog målet sent i kampen, da den blot 17-årige Marc Guiu scorede i sin debut til stor jubel for både fans og spillere på Montjuïc.

Et andet højdepunkt i kampen var Iñigo Martínez' præstation i bagkæden, hvor han dannede makkerpar med Andreas Christensen. Forsvarsduoen lukkede flot af for Bilbaos kontraspil, og den rutinerede basker fremhævede netop den gode indsats efter kampen, selvom det også var specielt at spille mod hans tidligere klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det var en meget vigtig kamp og vi måtte ikke tabe point. Vi ankom med stor spillelyst, og vi kom herfra med sejren. Det var en speciel kamp for mig. Jeg havde mange venner på banen, men alle kæmpede for deres egne farver på trøjen. Jeg ønsker dem kun det bedste herfra' sagde Martínez.

Sejren hjalp Barca med at lukke hullet op til Real Madrid, der nu kun fører La Liga med et point. De tre point kom som nævnt i land takket være den kun 17-årige Marc Guiu, og Martínez havde efterfølgende også kun stor ros tilovers for den unge debutant.

'Marc Guiu har trænet med os siden starten af sæsonen. Han er et stort talent, og han fortjener det. Vi er meget glade for at have ham med os' afsluttede forsvarsspilleren.




 

// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.