Iñaki Peña blev på ny afgørende for Barca

FCBARCELONA.DK - 04.12.23

Reservemålmand Iñaki Peña spillede en flot kamp mod Porto i tirsdags og i går mod Atlético Madrid blev han på ny afgørende i holdets 1-0 sejr, ikke mindst da han i slutfasen leverede to flotte og meget vigtige redninger.

Marc-André ter Stegen må stadig sidde ude med rygproblemer og det har givet chancen til den tålmodige Iñaki Peña, der har måtte se tyskeren tage al spilletiden. Hvis der var nogen der var nervøse for Peñas niveau, behøver de ikke være det længere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den flotte kamp mod Porto, viste Barcas reservekeeper i går, at det ikke var nogen enlig svale. Det var ikke meget han havde at lave i første halvleg, hvor Barca sad på det hele, men efter pausen var det Atlético der dominerede.

De fik sat Barca under pres i specielt i to tilfælde var de tæt på at udligne, men det forhindrede Peña. Første aktion var 10 minutter før tid, hvor Memphis sendte et frispark afsted, hvor bolden havde kurs mod målhjørnet, men Peña kom ud i fuld længde og fik verfet bolden op på oversiden af overliggeren. Ren verdensklasseredning fra Barcas keeper og holdkammeraterne stod nærmest i kø for at lykønske ham.

Atlético pressede massivt på i slutfasen og i dommerens tillægstid fik de igen muligheden for at udligne, men også her stod Peña i vejen.

Det blev derved en en flot kamp af Iñaki Peña der fik vist, at der ingen grund er til at forcere Ter Stegens tilbagevenden til holdet før han er 100% klar.