fbpx
Annonce

Ilaix må ikke træne med før han har forlænget

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.07.21

// Ilaix


I de seneste uger har der været rygter om, at Barca har haft svært ved at forlænge kontrakten med Ilaix Moriba, fordi han angiveligt kræver for meget i løn. Nu må han ikke træne med førsteholdet før han har forlænget sin kontrakt.

De to store catalanske aviser Sport og El Mundo Deportivo skriver samstemmende, at Ilaix Moriba ikke starter den nye sæson med førsteholdet, fordi han ikke har forlænget sin kontrakt med klubben, som udløber om et år.

Ilaix Moriba har trænet med førsteholdet og været en fast del af truppen siden januar, men han tilhører formelt stadig B-holdet. Planen er at forlænge med midtbanetalentet og rykke ham op på førsteholdet til den nye sæson.

Der har angiveligt tidligere været problemer med at forlænge med Ilaix Moriba, fordi han har krævet for mange penge i forhold til det, som klubben har ville betale ud fra hans alder og den rolle han har været tiltænkt. Barca har et fast lønhieraki hele vejen fra førsteholdet og ned til de unge spillere på akademiet til når de må begynde at skrive ungdomskontrakter.

Flere store Premier League-klubber er tilsyndeladende ude efter den 18-årige egenudviklede spiller. Det kan være de lokker med større kontrakter end det Barca kan tilbyde, så det er måske derfor Ilaix angiveligt kræver en højere løn end det catalanerne har tilbudt.

Hvis ikke Barca og Ilaix kan nå til enighed om en ny kontrakt denne sommer, så kan klubben blive nødsaget til at sælge ham. Catalanerne håber selvfølgelig de kan få forlænget med Ilaix, så derfor presser de ham angiveligt til at forlænge ved at bestemme, at han ikke må træne med førsteholdet indtil han har forlænget.

.:FORSIDE:.