fbpx
Annonce

I nat skal landsholdsspillerne i aktion i Miami

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Inter Miami

I nat dansk tid spiller Barca sin anden træningskamp denne sommer, når de møder Inter Miami. Her forventes det at holdets landsholdsspillere får deres først minutter, efter at de stod over mod Olot for en uge siden.

Selvom Inter Miami har problemer i MLS-ligaen med en skuffende 9. plads efter 20 runder, er det en modstander af en helt anden kaliber end catalanske Unió Esportiva Olot. Der er tale om Barcas første ud af fire træningskampe på turen i USA og her råder Xavi over samtlige spillere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi kommer dog til at følge med fra distancen, for han har ikke fået indrejsetilladelse til USA og det betyder, at det bliver hans bror, assistenttræner Oscar Hernández, der kommer til at lede slagets gang. Xavi vil sidde hjemme i Barcelona og give instrukser på telefonen.

Da Barca mødte Olot var holdets landsholdsspillere lige vendt tilbage fra ferie og derfor kom de ikke i aktion. Det forventes de at gøre i aften. Det drejer sig om Araujo, Busquets, Memphis, Jordi Alba, Ferran Torres, Frenkie de Jong, Eric Garcia, Gavi og Andreas Christensen. Det bliver derfor et helt andet hold som man kommer til at se i nattens kamp.

Der vil med garanti blive skiftet flittigt ud på Barcas mandskab i Miami, så man får set så mange spillere som muligt i aktion. Samtidig er det indlysende, at der ikke er grund til at belaste nogen med 90 minutter så tidligt på sæson.

Mange vil nok vente spændt på om Robert Lewandowski får sin uofficielle debut i nat, men alt tyder på, at han må vente til weekendens Clásico mod Real Madrid. Derimod er der gode chancer for at både Raphinha og Andreas Christensen får deres første minutter som Barca-spillere.

Kampen mod Inter Miami fløjtes i gang kl. 20.00 lokal tid, hvilket er kl. 02.00 i Danmark. Desværre vises opgøret ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.