fbpx

Hvem spiller sin sidste kamp for Barca i morgen?

FCBARCELONA.DK - 25.05.24

Barca lukker sæsonen 2023/24 søndag aften med udekampen mod Sevilla og dermed bliver det også sidste kamp for blaugrana for flere spillere. Det helt store spørgsmål er dog, hvem der forlader klubben denne sommer.

Hver eneste sommer byder på ændringer i spillertruppen og sådan bliver det helt sikkert også i år. Klubben ønsker at forstærke en række positioner og det betyder, at nogle spillere må rejse.

Mest oplagt er det, at Oriol Romeu og Marcos Alonso forlader Barca. De får næsten ingen spilletid og det vil være en gedigen overraskelse, hvis de også er at finde i truppen næste sæson. Det kan meget vel ske, at de begge får deres sidste minutter for klubben søndag aften, da kampen er uden den store betydning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Næsten lige så sikkert er det, at Barca ikke forlænger lejeaftalen med Joao Félix, der de seneste måneder har spillet en sekundær rolle på holdet. Klubben bruger næppe mange penge på portugiseren, der kun kan blive i Barca, hvis Atlético Madrid er med på endnu en lejeaftale til en fornuftig pris.

Anfører Sergi Robertos kontrakt udløber denne sommer, og måske den ikke forlænges, selvom noget tyder på det. Intet er dog afgjort, så måske han står foran sin sidste kamp for barndomsklubben.

Joao Cancelo spiller måske også sin sidste kamp for Barca søndag. Hans lejekontrakt udløber denne sommer og det kan blive svært at blive enig med Manchester City om et permanent skifte.

Vitor Roque står også i en situation, hvor han måske siger farvel til Barca. Angriberen kan meget vel blive lejet ud næste sæson og slår han ikke til under lejeopholdet, bliver han næppe hentet tilbage.

Der har også været stillet spørgsmålstegn ved Lewandowskis fremtid i Barca, men forleden slog han fast med syvtommersøm, at han også er i klubben næste sæson, så det bliver næppe hans sidste kamp for Barca i morgen aften.

En række andre spillere rygtes væk fra klubben, fordi Barca kan høste store gevinster på et salg. Her er der tale om Araujo, Balde, De Jong, Torres, Raphinha og Andreas Christensen. De rejser ikke alle, men et par af dem har måske sidste opgave for Barca i morgen.

Reelt er der nok få af spillerne der har fået afgjort deres fremtid allerede nu, så hvis de kommer i aktion mod Sevilla, ved de endnu ikke om det er deres sidste kamp for klubben. Det ved Xavi dog med sikkerhed, efter at han i går fik besked på, at han ikke fortsætter i næste sæson.

romeu13F

.:FORSIDE:.