fbpx

Christensen spillede 90 minutter i dansk EM-deling

FCBARCELONA.DK - 16.06.24

 


Det har hørt til sjældenhederne at Andreas Christensen har spillet 90 minutter for Barca denne sæson, men i søndagens EM-landskamp mellem Danmark og Slovenien, var han i stand til at spille kampen til ende.

Smerter i arkillessenerne har været et tilbagevendende problem for Andreas Christensen og det har betydet mange udskiftninger på Barcas mandskab henover sæsonen. Xavi tog tydeligvis hensyn til danskerens nærmest kroniske problemer, men nu ser det ud til, at smerterne er væk.

Artiklen fortsætter under annoncen


I hvert fald havde landstræner Kasper Hjulmand Andreas Christensen med fra start, da Danmark tog hul på EM-slutrunden mod Slovenien og Barca-spilleren blev på banen fra første til sidste minut.

Andreas Christensen lå i midten af et dansk tremandsforsvar og her løste han sine opgaver, uden på nogen måde at være iøjenfaldende. Det danske forsvar leverede dog samlet set ingen overbevisende indsats, for Slovien kom til flere store chancer.

Set med Barca-briller var det dog positivt, at Andreas Christensen var i stand til at spille en hel kamp og nu krydses der fingre for, at hans fysik holder gennem hele slutrunden.

Kampen sluttede 1-1 og næste gang Andreas Christensen og hans holdkammerater skal i aktion er på torsdag, hvor det gælder England.

ac51F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.