fbpx
Annonce

Heller ikke i dag blev Lewandowski præsenteret!

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Robert Lewandowski

Lewandowski har været i Miami i næsten to døgn efter sit skifte fra Bayern München, men polakken er endnu ikke blevet officielt præsenteret. Det var ventet at skulle ske i dag, men sådan blev det ikke og Barca er tavs.

Hvorfor har det endnu ikke været muligt at præsentere Lewandowski? Det spørgsmål stiller mange sig, for præsentation blev først programsat til mandag, så blev den udskudt til i dag, men uden at der er sket noget.

Det er angiveligt papirarbejdet der forhindrer Barca i at præsentere deres stjernekøb. Man har heller ikke set ham på træningsbanen og det hænger nok sammen med, at alle formaliteter endnu ikke er 100% plads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Klubskiftet blev da også annonceret på en usædvanlig måde og nok lidt forhastet, uden at der var skrevet noget under. Først meldte Bayern officielt ud, at der var indgået en mundtlig aftale. Det bekræftede Barca kort efter, men nævnte også en forudsætning om, at Lewandowski skulle gennem et lægetjek.

Det lægetjek blev klaret i går og tilsyneladende uden problemer, så det er altså ikke fysikken der forhindrer en præsentation. Avisen Mundo Deportivo mener at vide, at præsentationen vil ske i løbet af onsdagen, men det er ikke blevet bekræftet af Barca.

Lige nu hersker uvisheden om baggrunden for forsinkelsen og trækker det meget længere ud, er Barca nødsaget til at komme med en forklaring.

.:FORSIDE:.