fbpx
Annonce

Griezmann: 'Vi kommer tilbage i næste sæson'

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.03.21

// PSG // Antoine Griezmann


Antoine Griezmann var med fra start onsdag, da Barca blev slået ud af Champions League. Efter kampen talte franskmanden med mediene, hvor han var stolt af indsatsen og hvor han så frem mod Champions League i næste sæson.

'Vi spillede en god kamp og vi havde mange chancer, men vi formåede ikke at score på dem, hvilket er en skam. Vi havde fire rigtig store chancer i første halvleg og så brændte vi et straffespark. Efter det blev PSG bedre i forsvaret og det blev sværere for os' sagde han lige efter kampen.

'De chancer vi havde var meget store, men vi må også anerkende præstationen fra Keylor Navas, som spillede en virkelig god kamp. Han reddede ikke kun et straffespark, men forhindrede os også i at score flere gange. Vi må holde hovedet højt og komme tilbage i Champions League i næste sæson' fortsatte Griezmann.

Den franske angriber var dog stolt over den indsats, som han og holdkammeraterne leverede, men erkendte samtidig sin skuffelse over at være røget ud i ottendedelsfinalen. 'Kampen vi spillede giver os selvtillid til hvad der venter os, men selvfølgelig er vi skuffede over, at vi ikke gik videre. Vi ønskede ikke at ryge ud så tidligt' sagde han videre.

I de seneste kampe har Griezmann været bænket en del gange, men det går ham ikke på. 'Jeg har det godt sammen med mine holdkammerater og med træneren. Jeg er her bare for at hjælpe holdet uanset om jeg spiller 10 minutter eller 90 minutter. Det handler om hvad der er bedst for holdet' tilkendegav han.

For Barca er der nu kun La Liga og den spanske pokalturnering tilbage at spille om, hvor holdet spillede sig i finalen i sidste uge, mens Barca har halet ind på Atlético i ligaen. Det fik også en kommentar med på vejen. 'Nu skal vi bare fokusere på ligaen og Copa del Rey. Det er vores mål at vinde de to turneringer' afsluttede han.

.:FORSIDE:.