fbpx
Annonce

Fire Barca-spillere skal i aktion i dag ved VM

FCBARCELONA.DK - 22.11.22

// VM 2022

I går var de første Barca-spillere i aktion ved VM, da De Jong og Memphis var med til at besejre Senegal med Holland. I dag skal fire Barca-spillere i aktion for tre forskellige landshold, blandt dem Andreas Christensen.

Det bliver en begivenhedsrig dag ved VM i Qatar, set med Barca-briller, for i tre af dagens fire kampe er catalanerne repræsenteret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Andreas Christensen er den første af Barcas spillere til at snøre støvlerne, når Danmark møder Tunesien. Her må det forventes at forsvarsspilleren er med fra start i det vigtige opgør, hvor det handler om at få en god start på slutrunden.

Kl. 17.00 er det Robert Lewandowskis tur og han er stensikker starter i Polens kamp mod Mexico, et opgør der på forhånd ser meget lige ud. Kl. 20.00 spiller Frankrig med Koundé og Dembélé i truppen. Begge spillere har gode chancer for at starte på banen i opgøret mod Australien.

Dagens allerførste kamp vil nok også tiltrække sig stor opmærksomhed fra millioner af Barca-fans verden over, selvom der ikke er Barca-spillere med, for her tager Argentina med Leo Messi imod Saudi Arabien.



.:FORSIDE:.