fbpx
Annonce

Direkte duel mellem AC og Dembélé venter i dag

FCBARCELONA.DK - 26.11.22

// VM 2022

Det tegner til en spændende VM-dag set med Barca-briller, for der venter vigtige og svære kampe for flere af holdets spillere. I opgøret mellem Danmark og Frankrig venter der en direkte duel mellem Andreas Christensen og Dembélé.

I alt fire Barca-spillere skal i aktion i dag ved VM i Qatar, nemlig Andreas Christensen for Danmark, Ousmane Dembélé og Jules Koundé for Frankrig samt Robert Lewandowski for Polen.

Det er Lewandowski der lægger ud kl. 14.00 mod Saudi Arabien, der sensationelt startede deres VM med at besejre mægtige Argentina med 2-1. Samtidig skuffede Polen i deres først kamp med 0-0 mod Mexico, hvor Lewandowski brændte et straffepark.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor hviler der et massivt pres på Polen og ikke mindst på Lewandowski, der er sit holds absolutte leder og største stjerne. Han skal spille en god kamp, hvis de tre point skal på kontoen.

Lige så spændende bliver det kl. 17.00, når Frankrig og Danmark tørner sammen. Her tegner det til en direkte duel mellem de to klubkammerater i Barca, Andreas Christensen, også kendt som AC, samt Ousmane Dembélé.

I Frankrigs overbevisende 4-1 sejr over Australien lå Dembélé i angrebets højre side, mens AC lå til venstre i et dansk tremands forsvar mod Tunesien, så det tegner til mange spændende dueller mellem de to. Hvordan det går i de dueller, kan meget vel blive afgørende for kampens udfald.

Det er tvivlsomt hvor meget spilletid Koundé får, for han spillede kun få minutter mod Australien.

Mange Barca-fans vil helt sikkert også følge Leo Messi i Argentinas skæbnekamp i aften mod Mexico. Taber argentinerne det opgør, vil de være ude af VM, hvilket vil være en ren katastrofe for holdet, der ellers regnes blandt favoritter til titlen. Det opgør spilles kl. 20.00.



.:FORSIDE:.